Horeca

Spark United beschikt over twee horecaruimtes en twee prachtige terrassen

Theehuis

Het theehuis biedt een prachtig uitzicht over de velden rondom het gebouw Spark United. Daarmee is het de perfecte plek om wedstrijden of trainingen te bekijken. Daarnaast biedt deze multifunctionele ruimte de mogelijkheid voor het houden van lunches, presentaties, evenementen en andere bijeenkomsten. Tevens staat het horecapersoneel elke dag klaar om u te voorzien van een goede kop koffie, tot een uitgebreide maaltijd! Ook beschikt het theehuis over een uitgebreid terras met tafels en stoelen. Ook het terras biedt een uitstekend uitzicht over de sportvelden.

Pub

De tweede horecaruimte in Spark United is de pub. De pub kijk uit over het grootste rugby stadion van Nederland. In de pub worden er naast pils, ook seizoens- en speciaalbieren geschonken. Hiervoor wordt er onder meer samengewerkt met brouwerij ‘De 7 Deugen’.

Terras

Aansluiten aan de pub beschikt Spark United over een ruim dakterras. Dit dakterras vormt een onderdeel van het rugby stadion. Een perfecte plek om -met een drankje in de hand- rugbywedstrijden te aanschouwen!

Pin It on Pinterest

Share This