Buurtdiners

Buurtdiners is een initiatief van Spark United en Sportpark de Eendracht, waarbij er door buurtbewoners en sporters aangeschoven kan worden voor een gezellig diner.

Chef Andre kookt een heerlijk diner voor u ondersteund door ons horeca team. Het Theehuis wordt omgetoverd tot een buurtrestaurant en aangekleed volgens het thema van die dag.

Op Woensdag 19 April 2023 organiseren wij weer een buurtdiner. Chef Andre bereidt dan weer een heerlijke maaltijd voor u. Het thema is dan HOLLAND ORANJE AVOND!

Het wordt zeker geen doorsnee Nederlandse pot maar omdat onze koning deze maand jarig is wordt het een KONINGSMAAL.

Het zou leuk zijn als u ook binnen dit thema uw kledingkeuze zou kunnen aanpassen.

U kunt inlopen vanaf 18.30 uur en rond 19.00 uur wordt het diner geserveerd.

Wij vragen een minimale bijdrage van €7,50 . In samenwerking met vrijwilligers, verzorgt het horecateam van Spark United hierbij in de bediening. Ook staan de horecamedewerkers voor u klaar om drankjes in te schenken aan de bar van het theehuis. (niet inbegrepen)

Schuift u aan?

Heeft u zin om een hapje mee te eten? U bent op de betreffende dag vanaf 18.30 uur na aanmelding van harte welkom! Vul alstublieft onderstaand contactformulieren in en geef aan u met ons mee-eet, of als vrijwilliger ons komt helpen. Heeft u dieetwensen, geeft u dat dan alstublieft aan bij de opmerkingen. Wij zullen hier zeker rekening mee houden. Graag minimaal 1 dag voor het diner uw opgave bij ons doorgeven in verband met onze inkoop.

Meedoen als vrijwilliger?

Als vrijwilliger helpt u mee met de voorbereidingen en het serveren van het diner. Op de betreffende dag verzamelen de vrijwilligers en de chefkok zich rond 15.30 uur om de voorbereidingen te treffen, later aanschuiven mag en kan ook.

    Meedoen als: *GastVrijwilliger voorbereidingOpmerking/wens
    Pin It on Pinterest

    Share This