Buurtdiners

Buurtdiners is een initiatief van Spark United en Sportpark de Eendracht, waarbij er door buurtbewoners en sporters aangeschoven kan worden voor een gezellig diner.

Chef Ferdinand kookt een heerlijk diner voor u ondersteund door ons horeca team. Het Theehuis wordt omgetoverd tot een buurtrestaurant en aangekleed volgens het thema van die dag.

Op donderdag  6 februari 2020 organiseren wij het tweede buurtdiner. Chef Ferdinand bereidt weer een heerlijke maaltijd voor u. 

U kunt inlopen vanaf 17.00 uur en rond 18.00 uur wordt het diner geserveerd.

Wij vragen een minimale bijdrage van 5 euro. In samenwerking met vrijwilligers, verzorgt het horecateam van Spark United hierbij in de bediening. Ook staan de horecamedewerkers voor u klaar om drankjes in te schenken aan de bar van het theehuis.

Schuift u aan?

Heeft u zin om een hapje mee te eten? U bent op de betreffende dag vanaf 17.00 uur na aanmelding van harte welkom! Vul alstublieft onderstaand contactformulieren in en geef aan u met ons mee-eet, of als vrijwilliger ons komt helpen. Heeft u dieetwensen, geeft u dat dan alstublieft aan bij de opmerkingen. Wij zullen hier zeker rekening mee houden.

Meedoen als vrijwilliger?

Als vrijwilliger helpt u mee met de voorbereidingen en het serveren van het diner. Op de betreffende dag verzamelen de vrijwilligers en de chefkok zich rond 14.00 uur om de voorbereidingen te treffen, later aanschuiven mag en kan ook.

    Meedoen als: *GastVrijwilliger voorbereidingOpmerking/wens
    Pin It on Pinterest

    Share This