Wandelen en fietsen in Tuinen van West

Op dit moment worden er vanuit het Sportpark, met Spark United als centrale locatie, een aantal wandel- en fietsroutes uitgewerkt door de Tuinen van West. De Tuinen van West hebben een rijke historie die teruggaat tot aan het begin van de 12e eeuw. Meer over de Tuinen van West kun je lezen in het verhaal dat wij uit de mond van Pieter Boekschooten optekende: Historie Tuinen van West.

Vanaf 4 oktober 2017 zal er elke woensdagochtend om 10.00 verzameld worden voor de ochtendwandeling van de Wekelijke Woensdag Wandeling (WeWoWa) door de Tuinen van West. De woensdag erop te weten 11 oktober begint ook de middagwandeling er zal dan om 13.45 verzameld worden. Daarnaast zullen er waarschijnlijk op nader te bepalen data langere gezamelijke wandel- en fietstochten worden gemaakt.

De Wekelijkse Woensdagochtend Wandeling wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurlijke Zaken en de Stichting Gezond Natuur Wandelen. De overige wandel- en fietsroutes worden vooral georganiseerd vanuit het Sportpark. De gehele coördinatie ligt bij David de Ruiter, die ook een stukje heeft geschreven over hoe de eerste drie kwart jaar zijn gegaan.

Nieuwsbrief

Juni 2018 nieuwsbrief Wandelen en Fietsen Tuinen van West #15

Vragen?

Voor vragen over Wandelen en Fietsen in Tuinen van West mail David de Ruiter of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest

Share This