Wereldkeuken

De Wereldkeuken is een initiatief van Spark United en Sportpark de Eendracht, waarbij er op iedere eerste maandag van de maand een ander internationaal gerecht wordt bereid door vrijwilligers voor en door de buurt.

Bij het bereiden van de gerechten komen de chefkoks uit de betreffende landen en worden ze ondersteund door ons horeca team.

Tussen 18.30 en 21.00 uur bent u voor een minimale bijdrage van 5 euro welkom om een heerlijke maaltijd mee te eten die met liefde is gemaakt! In samenwerking met vrijwilligers, verzorgt het horecateam van Spark United hierbij in de bediening. Ook staan de horecamedewerkers voor u klaar om drankjes in te schenken aan de bar van het theehuis.

Het programma en de bijbehorende landen voor de komende tijd betreffen:

Helaas nog geen nieuwe datum bekend wegens een gebrek aan vrijwillige koks. Mocht u willen koken of iemand kennen die het leuk vind om voor de buurt te koken, neem dan svp contact met ons op. Datum in overleg.

Schuift u aan?

Heeft u zin om een hapje mee te eten? U bent op de betreffende dag vanaf 18.30 uur na aanmelding van harte welkom! Vul alstublieft onderstaand contactformulieren in en geef aan u met ons mee-eet, of als vrijwilliger komt.

Meedoen als vrijwilliger?

Als vrijwilliger helpt u mee met de voorbereidingen en het serveren van het diner. Op de betreffende dag verzamelen de vrijwilligers, chef en begeleider zich rond 13.00 uur om boodschappen te doen. Vervolgens is er tot 18.00 uur de tijd om voor te bereiden en uiteindelijk een fantastische maaltijd te maken! Om 19.00 uur kunnen de gasten aanschuiven. Na het eten wordt er rond 20.30 opgeruimd en zal de avond om 21.00 uur op zijn einde lopen.

Formulier deelnemer Wereldkeuken (gast of vrijwilliger):

    Meedoen als: *GastVrijwilliger voorbereidingKokOpmerking/wens
    Pin It on Pinterest

    Share This